Festival: Werchter – KINGS OF LEON HEADLINEN OP VRIJDAG 5 JULI.

Rock Werchter blijft topnamen lossen voor de komende editie die van donderdag 4 juli tot en met zondag 7 juli 2013 plaats vindt in Werchter. Dat Blur, Depeche Mode, Editors, Green Day en Rammstein Rock Werchter 2013 op de planning staan hebben, is reeds geweten. Kings of Leon is de nieuwste toevoeging aan de lijst. Ze spelen op de Main Stage op vrijdag 5 juli. De Amerikaanse groep uit Nashville treedt reeds voor de vijfde keer aan op Rock Werchter. Op dit moment zitten Kings of Leon in de studio voor de opnames van hun zesde album. De ticketverkoop voor Rock Werchter 2013 start morgen om 9u!

TICKETS VANAF MORGEN TE KOOP!

De ticketverkoop voor Rock Werchter 2013 start op vrijdag 2 november om 9u via www.proximusgoformusic.be.
Klik hier voor ticketprijzen en gedetailleerde ticketinfo

20121101-144716.jpg

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.